Fetelor mele le plac foarte mult tartele și budincile cu brânză și legume. De această dată am folosit amestec de ierburi si mărar Delikat, pentru un plus de savoare, iar rezultatul a fost pe placul întregii familii. Vă recomand să încercați și voi noile condimente de la Delikat, realizate din ingrediente 100% naturale.
Mixezi brânza cu gălbenușurile, smântâna și puțină sare, apoi adaugi spanacul decongelat și scurs bine de apă și mixezi (cu un mixer vertical). Adaugi 2 linguri de amestec de ierburi si mărar Delikat și amesteci până se omogenizează compoziția. Adaugi făina și amesteci.
Separat mixezi albușurile spumă cu un praf de sare, apoi le adaugi peste crema de brânză și amesteci ușor. Adaugi ardeiul tăiat felii și omogenizezi.
Ungi vasul yena cu unt, îl tapetezi cu pesmetul și torni compoziția. Ornezi cu roșiile cherry.
Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru circa 35-40 de minute, până când se rumenește frumos.