Budinca cu branza dulce si stafide

de dakris in Paste, 7 Mar 2012 | 6896 vizualizari

 

Un dulce usor, simplu si delicios...

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 500 g branza dulce
  • 150 g stafide
  • 200 g zahar
  • 5 oua
  • esenta rom
  • coaja rasa de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza dulce si stafide:

Pastele se fierb conform timpului indicat pe ambalaj si se trec sub un jet de apa rece.

Stafidele se oparesc si se mentin in apa fiarta cateva minute cat sa se inmoaie, apoi se stropesc cu putina esenta de rom.

Intr-un castron amesteca branza rasa, ouale, zaharul, coaja rasa de lamaie, esenta de rom si stafidele. Se adauga si pastele fierte si se amesteca bine si se aseaza intr-o tava (20 X 30 cm) unsa cu ulei. Introducem tava la cuptor pentru cca o ora (pana se rumenesc marginile).

Se portioneaza dupa ce s-a racit.

 

TIPS-URI

1

Macaroanele sau spaghetele sunt cele mai indicate paste caci se taie mai usor si frumos.

2

Ouale de tara ii confera mai multa culoare...

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza dulce si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

07.03.2012, 22:16

iry-gabriela 1

08.03.2012, 05:30

vreau si eu ca tare imi mai place

Emymyly 1

15.07.2013, 00:33

cind nu am paste eu fac si din spaghete,tare buna iese

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste