De cate ori vreau sa mananc ceva dulce si fara efort prea mare,am "planul B"in camara,
plicul cu praf de budinca,lapte dar de data asta am facut ceva deosebit
In primul rand pun formele de silicon in apa rece apoi incep sa pregatesc budinca de vanilie in vas pe foc mic 400ml lapte,2linguri de zahar si praful;amestec cu telul pana se ingroasa;fac repede si budinca de cacao la fel doar ca mai adaug 2linguri praf de cacao pentru o aroma mai puternica;pun in forme bine scurse de apa cate 2linguri budinca alba,deasupra 2linguri budinca neagra si tot asa pana se termina;le pun la frigider 30min apoi le rastorn pe farfurie iar deasupra pun dulceata;acum am pus dulceata de flori de violete pe care am adus-o din Franta;este o dulceata fina,aproape incolora dupa cum se vede in poza,dar parfumata;stiti ce flori sunt violetele din Franta???cand am ajuns acasa eram curioasa pentru ca mi-am adus si sirop de violete si apa de flori de violete;acolo nu va spun ca in toate cofetariile predomina violetele si levantica;deci cum va spuneam,violetele lor,sunt toporasii nostri;am gasit in carte.