Biscuiti cu miere

de CameliaR in Dulciuri, 8 Noi 2016 | 5092 vizualizari

 

Crocanti si gustosi, am servit acesti biscuiti intr-o dimineata rece, de toamna, alaturi de o cana cu lapte cald. A doua zi i-am savurat alaturi de o ciocolata fierbinte. Sunt deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 220 g faina
  • 100 g unt
  • 110 g zahar
  • 1 ou
  • esenta de vanilie (optional)
  • 1 praf de sare
  • miere
  • colorant rosu sau ce culoare doriti
  • Pentru decor:
  • bombonele Dr Oetker
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu miere:

Intr-un bol punem untul usor topit si zaharul. Mixam pana cand se incorporeaza cele doua ingrediente. Adaugam oul, 1-2 lingurite de miere, praful de sare si esenta de vanilie. Mixam pana cand amestecul devine omogen iar apoi adaugam colorantul. Colorantul meu a fost rosu, dar s-a transformat in roz. :)  Adaugam faina si mixam usor pana se incorporeaza. Scoatem aluatul pe masa de lucru si il framantam putin. Aluatul trebuie sa fie moale, dar nelipicios. Presaram faina peste aluat si pe masa de lucru. Cu un sucitor intindem aluatul iar apoi incepem sa decupam cu ce forma dorim. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam biscuitii in tava. Mie mi-au intrat 25 de biscuiti in tava. Am copt 2 tavi. Introducem tava in cuptor, si o lasam la 170 grade C (sau treapta 2), timp de 10-15 minute, sau pana cand biscuitii se rumenesc usor la suprafata. Verificam des biscuitii, ca sa nu se arda. Decoram biscuitii cu bombonele ( bomboanele au fost lipite cu miere). Noi i-am servit cu miere si lapte cald. Sunt deliciosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiţi şpriţaţi