Buchet de lalele

de stoi_mimi in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 6692 vizualizari

 

deosebit de aspectos si gustos

 

INGREDIENTE

  • 10 rosii potrivite
  • brinza cremoasa 1/2 kg
  • 1 lingurita smintina facultativ
  • 100 gr unt
  • patrunjel tocat
  • piper
  • 1 legatura ceapa verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buchet de lalele:

Se aleg rosii mijlocii sau prunisoara ,se taie in 4 felii dar pana la capat, doar pina  la cca 2 cm de codita rosiei jos. Se curata de pe fiecare asa zisa petala  semintele apoi se umple cu crema omogenizata din toate ingredientelesi la fiecare rosie se pune cite un fir de frunza de ceapa ca si cum ar reprezenta tulpina florii. Apoi se string cu o ata ptr flori ca un buchet exact ca in imagine, eu nu am avut ceapa si am folosit patrunjel cu firul cit mai lung

Daca ti-a placut reteta noastra "Buchet de lalele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de somon cu tofu pe crouton cu blenderul Oster