Buburuze

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2012 | 5354 vizualizari

 

Reteta inspirata din pliantul Delaco.

 

INGREDIENTE

  • 2-4 rosii
  • 1 cutie Delaco Ceva Fin Cremos cu usturoi
  • masline negre
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buburuze:

Spalam rosiile, le taiem in doua, pe lungime. Le indepartam miezul si le umplem cu Delaco Ceva Fin Cremos cu usturoi. Punem rosiile umplute pe un platou cu marar verde. In loc de capul buburuzei punem o jumatate de maslina neagra iar in locul ochisorilor putina branza.Taiem bucatele de masline si le punem pe spatele buburuzelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Buburuze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci cu cascaval cu afumatura