Bruschette al pomodoro

de Kathy in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2015 | 5242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 300 g rosii bine coapte si dulci
  • cateva frunze de busuioc
  • 2-3 catei de ustuoi
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette al pomodoro:

Se taie bagheta in felii de 1-2 cm grosime, se pensuleaza fiecare felie pe ambele parti cu ulei de masline si se aseaza in tava. Se dau la cuptorul preincalzit cate 2-3 minute pentru fiecare parte. Se scot din cuptor si se freaca cu usturoi, aplicand de 2-3 ori cate un catel de usturoi taiat.

Se taie rosiile in bucatele, se adauga busuiocul taiat marunt, un praf de sare si 2 lingurite ulei de masline, apoi se lasa 5-10 minute.

Se pun rosiile pe feliile scoase din cuptor, fara a adauga prea mult suc, pentru a nu  se inmuia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette al pomodoro" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

09.07.2015, 03:22

Este mic-dejunul meu preferat in zile de post

dantes 1

09.07.2015, 08:36

Bune!

MotanLaOale 1

09.07.2015, 09:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]