Bruschette al pomodoro

de Kathy in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2015 | 4391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 300 g rosii bine coapte si dulci
  • cateva frunze de busuioc
  • 2-3 catei de ustuoi
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette al pomodoro:

Se taie bagheta in felii de 1-2 cm grosime, se pensuleaza fiecare felie pe ambele parti cu ulei de masline si se aseaza in tava. Se dau la cuptorul preincalzit cate 2-3 minute pentru fiecare parte. Se scot din cuptor si se freaca cu usturoi, aplicand de 2-3 ori cate un catel de usturoi taiat.

Se taie rosiile in bucatele, se adauga busuiocul taiat marunt, un praf de sare si 2 lingurite ulei de masline, apoi se lasa 5-10 minute.

Se pun rosiile pe feliile scoase din cuptor, fara a adauga prea mult suc, pentru a nu  se inmuia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette al pomodoro" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarte aperitiv cu rosii in foietaj