Bruschetta cu rosii cherry si busuioc

de mentasirozmarin in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2011 | 4698 vizualizari

 

Este un aperitiv care poate deschide cu succes orice cina speciala, sau poate fi servit simplu, pe post de mic dejun sau gustare oricand in timpul zilei.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de ciabatta
  • 2catei de usturoi
  • 12 rosii cherry
  • 2 frunze proaspete de busuioc
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetta cu rosii cherry si busuioc:

Am prajit feliile de ciabatta in toaster pana cand s-au rumenit si le-am "mangaiat" cu usturoi, cat sa isi ia din minunata sa aroma.

Am taiat rosiile cubulete, le-am potrivit de sare si piper, am adaugat uleiul de masline si busuiocul si le-am lasat asa vreme de vreo cinci minute, cat sa se patrunda aromele.

Am pus pe fiecare felie de ciabatta cate o portie generoasa din amestecul de rosii si le-am servit la micul dejun.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetta cu rosii cherry si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

corina241 1

30.12.2011, 11:48

ieri am facut si eu pentru micul dejun dar am uitat sa pozez si a disparut totul cat ai clipi

mentasirozmarin 1

30.12.2011, 13:14

Ma bucur draguta ca v-a placut!
Cred ca au ceva bruschettele astea, ca si ale mele dispar tot asa de repede )))

Bya Ralu 1

11.09.2012, 21:00

excelenta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]