Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2011 | 7234 vizualizari

 

O reteta foarte usor de facut ,care va salveaza cand asteptati musafiri si sunteti in criza de timp...
Cantitatile sunt in functie de cate bruschette vreti sa faceti.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • ulei de masline
  • rosii
  • usturoi
  • leurda(usturoi salbatic)
  • sare
  • piper
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico:

Bagheta se taie felii cam de 1 cm grosime, se unge cu ulei de masline  si se prajeste pe o tava in cuptor, pina se rumeneste putin. Cand este gata rumenita , fiecare felie se freaca cu un catel de usturoi curatat. Rosiile spalate si bine sterse se taie cubulete. Leurda spalata si bine stoarsa se taie marunt si se amesteca cu cubuletele de rosii asezonate.

Pe fiecare felie de bagheta punem cate o lingura de rosii cu leurda , apoi presaram parmezan deasupra. Dam bruschetele la cuptor pentru 2 minute , apoi se pot servi. Sunt delicioase asa calde....

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu salata de vinete si ardei umplut cu salata de castraveti