Bruschetta caprese

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2011 | 4652 vizualizari

 

f bun...

 

INGREDIENTE

  • 3-4 felii de paine
  • 2 rosii-eu am pus semicoapte
  • cam 100 g mozzarella
  • cateva masline negre
  • 4-6 frunze de busuioc
  • oregano
  • sare, piper
  • ulei de masline extravirgin
  • 1 catel usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetta caprese:

mai inatai de prajese painea pe ambele parti intr-o tigaie de teflon sau in prajitor...eu prefer prima varianta. se lasa la racit.

intre timp se prepara restul ingredientelor: se taie rosiile cubulete, mozzarella la fel, foile de busuioc se taie marunt, maslinele se taie in patru...eu am folosit fara samburi...se pun toate int-un bol, se adauga oregano dupa gust, sare si piper la fel si ulei de masline...indicat e cel extravergin, dar eu sincer nu-l pot consuma...mi se pare fff  amar si folosesc ulei de masline normal....

se amesteca bine  cu o paleta .

painea se da cu usturoi pe o parte bine...sau dupa cum va place, apoi se pune deasupra umplutura.

ultima finisare se face cu inca putin ulei deasupra...

se mai pot adauga frunze de busuioc...dupa gust si placere.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetta caprese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv la cuptor