Bruschete cu vinete a la Bucătăraș

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2014 | 4391 vizualizari

 

După un somn dulce de sâmbătă după-amiază m-am trezit cu gândul la vinetele a la Bucătăraș;) După ce m-am apucat de treabă, parcă erau prea vegetariene, așa că am pus amprenta Zmeilor ;)

 

INGREDIENTE

  • vinete 1 bucată,
  • bucățele de bacon 125 g,
  • pâine două felii,
  • usturoi 1 cățel,
  • ulei de măsline,
  • iaurt grecesc,
  • parmesan,
  • boia dulce de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu vinete a la Bucătăraș:

Vânăta spălată și tăiată cubulețe se pune la prăjit, împreună cu baconul, în vasul aparatului Multicooker, setat pe programul FRY, la 15 minute. Între timp se prăjesc feliile de pâine, se freacă cu usturoi și se ung cu ulei de măsline. După ce a expirat timpul de gătire, amestecul de vinete și bacon, se așează artistic pe feliile de pâine, se presară parmeasn, apoi se ornează cu iaurt grecesc, la final se presară boia de ardei dulce .

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu vinete a la Bucătăraș" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bunica 1

24.08.2014, 12:51

Ce bruschete mari si bune ai facut!

Panacris 1

24.08.2014, 16:04

Buni, pe măsura Zmeilor!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 22:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta de vara