Bruschete cu rosii si leurda

de Nicole28 in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2014 | 3015 vizualizari

 

Sunt foarte usor de facut si delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine;
  • ulei;
  • sare,piper,marar si rozmarin;
  • cascaval ras (100gr);
  • 2 rosii potrivite;
  • 1/2 legatura de leurda.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu rosii si leurda:

Pornim cuptorul la temperatura potrivita (in jur de 160 grade).

Asezam felii de paine in tava. Ungem (sau stropim) feliile de paine cu ulei. Condimentam cu sare, piper si marar.

Presaram cascaval dat pe razatoare si bagam tava in cuptorul incins,pana se topeste cascavalul si painea se rumeneste.

Le scoatem fierbinti din cuptor,adaugam cubulete de rosii si fasii de leurda pe bruschete,daca dorim mai presaram si rozmarim uscat si apoi servim.

Pofta buna!  :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu rosii si leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete a la Sabina