Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2010 | 6817 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: bruschete, aperitiv, branza, carnati, retete Aperitive / Garnituri
Se scoate carnea din carnati si se amesteca cu branza si cu smantana.Se ung feliile de paine si se dau la cuptor pana se rumenesc bine feliile .
de Bucataras 8
de Lily_Musat 1
de T I M E A 5
Nicolae 1
ana 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 11:02
la 08:07
ieri la 12:07
ieri la 10:53
pe 21.12 la 20:13
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
Lau
Lau 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!