Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2010 | 6183 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: bruschete, aperitiv, branza, carnati, retete Aperitive / Garnituri
Se scoate carnea din carnati si se amesteca cu branza si cu smantana.Se ung feliile de paine si se dau la cuptor pana se rumenesc bine feliile .
de Bucataras 6
de kamy 1
de Doralinda 1
Nicolae 1
ana 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:44
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
pe 21.11 la 10:51
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
de Panacris 9
4 voturi
3 voturi
oanapl
vasimur
RODIMUR
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!