Bruschete cu avocado

de Valclaudia in Mancaruri de post, 16 Iun 2013 | 4356 vizualizari

 

rapide si foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 covrigi din comert
  • putin ulei de masline
  • sare,piper si busuioc dupa gust
  • Pasta de avocado:
  • 1 avocado
  • praf de usturoi dupa gust
  • 5-6 linguri de ulei
  • putina zeama de lamaie, sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu avocado:

Taiem covrigii si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu ulei de masline, condimentam si presaram busuiocul uscat. Dam tava la cuptor, la temperatura ridicata pana devin aurii.

Intre timp scoatem miezul din avocado, ii pasam cu ajutorul unei furculite, adaugam uleiul si condimentele.

TIPS-URI

1

Servim bruschetele calde sau reci dar musai cu rosii!

2

trebuie servita imediat, din pacate aceasta pasta isi schimba foarte repede culoarea!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald