Brownie cu crema de branza

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 1 Aug 2015 | 4061 vizualizari

 

Este o "prajtura frageda si lipicioasa, cremoasa, ti se sfarama in mana si ti se lipeste de cerul gurii", exact cum este descrierea de pe Savori urbane de unde m-am inspirat.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 187 g unt
  • 150 g ciocolata cu minim 50% cacao
  • 130 g faina
  • 40 g nuci tocate
  • 70 g biscuiti digestivi
  • un praf de sare
  • esenta portocale
  • 200g crema de branza
  • 100 g unt
  • un plic zahar vanilat
  • 100 g zahar pudra
  • ciocolata pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu crema de branza:

Topim ciocolata cu untul. Mixam ouale cu zaharul si sarea pana cresc in volum si devin spumoase. Adaugam ciocolata topita in fir subtire mixand in continuare, apoi nucile taiate , biscuitii maruntiti si apoi faina. Amestecam totul bine pana obtinem o compozitie fluida.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins aproximativ 20-25 minute. Lasam prajitura sa se raceasca in tava, este frageda si se rupe usor.

Este foarte buna si asa simpla.

Pentru crema de branza mixam untul cu crema de branza, zaharul vanilat si zaharul pudra.

Asezam aceasta crema peste prajitura rece si ornam cu ciocolata topita.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu glazura de ciocolata