Briose umplute cu caramele

de Brindusa in Prajituri, 5 Feb 2011 | 3869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale, taiat cuburi
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 oua
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 linguri cacao
  • 100 g ciocolata amaruie Kandia, taiata marunt
  • 18 caramele
  • 8 caramele + 3 linguri lapte
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose umplute cu caramele:

Amesteca zaharul cu untul, pana ce se omogenizeaza bine (cam 5 minute)

Adauga vanilia, praful de copt si cacao. Amesteca

Adauga faina. Amesteca.

Pune ciocolata si amesteca cu o lingura

Pune compozitia in forme de briose. In fiecare briosa pune o caramea. din cele 18

Coace 15- 20 minute la 190 C.

Raceste briosele pe un gratar

Amesteca cele 8 caramele cu laptele la foc mic, pana ce se topesc si formeaza un sos consistent.

Pune cate o lingurita de sos peste fiecare briosa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose umplute cu caramele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bonet