Briose Muffins cu somon afumat

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2015 | 4858 vizualizari

 

Dupa Briose Muffins cu ton va propun o alta varianta- la fel de rapid si delicios

 

INGREDIENTE

pentru 12 muffins:

  • 100 gr somon afumat
  • 4 oua
  • 3 linguri de branza pentru tartinat
  • 3 linguri de cascaval ras
  • 1 lingurita paprika
  • 2 cepe noi
  • 12 rosii cherry
  • 4 linguri de faina
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose Muffins cu somon afumat:

Curatati si taiati ceapa in rondele. Taiati 6 rosii in cubulete.

In bolul robotului puneti somonul, branza pentru tartinat si amestecati..

Adaugati ouale, pe rand unul cate unul si contnuati sa amestecati.

Puneti ceapa taiata, rosiile, condimentele, adaugati faina si amestecati toata compozitia pentru o buna omogenizare.

Cu ajutorul unei linguri repartizam compozitia in formele de briose- nu vor creste foarte mult.

Decorati cu 1/2 rosie, presarati cascaval ras si puneti la cuptor la 200°C pentru 15- 20 minutes

Cand le scoatem din cuptor, le lasam sa se racoreasca inainte de a le scoate din forme.  Se servesc ca aperitiv: simple sau cu o salata verde...........  

Pofta Buna !

TIPS-URI

1

le lasam sa se racoreasca inainte de a le scoate din forme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose Muffins cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu bacon si cascaval