Briose "Japoneze"

de bucatarimcudiana in Piine, 15 Apr 2011 | 9148 vizualizari

COMENTARII (30)

deyutzky 1

15.04.2011, 23:09

bune bune

bucatarimcudiana 1

15.04.2011, 23:13

deyutzky multumesc

Mitinita 1

15.04.2011, 23:27

ori sunt impletite ori nu

deyutzky 1

15.04.2011, 23:29

bucatarimcudiana 1

15.04.2011, 23:35

mitinita multumesc

bucatarimcudiana 1

15.04.2011, 23:35

deyutzky pupicei

ExploraCuisine 1

16.04.2011, 00:45

Vai ce frumoase sunt! Vreau si eu una

LUK 1

16.04.2011, 07:08

ce frumoase ti au iesit

kukibella 1

16.04.2011, 10:49

Rocsi 1

16.04.2011, 10:50

frumoase si aratoase

RuxyRux 1

16.04.2011, 12:20

Ce pufosele minunate

Lau 1

16.04.2011, 15:26

superbe

gaby_duceag 1

16.04.2011, 15:55

Ce frumoase!
bravo!

Corinuta 1

16.04.2011, 16:08

bucatarimcudiana 1

17.04.2011, 21:53

exploracuisine sa stii ca sunt si bune,
te servesc cu cea mai mare placere

bucatarimcudiana 1

17.04.2011, 21:54

luk multumesc de aprecieri

bucatarimcudiana 1

17.04.2011, 21:54

kukibella multumesc

bucatarimcudiana 1

17.04.2011, 21:55

rocsi esti draguta

bucatarimcudiana 1

17.04.2011, 21:55

ruxy multumesc mult

bucatarimcudiana 1

17.04.2011, 21:56

sufletista multumesc

bucatarimcudiana 1

17.04.2011, 21:56

gaby iti multumesc mult

bucatarimcudiana 1

17.04.2011, 21:56

corina multumesc

kamy 1

18.04.2011, 21:23

ce faine-s as papa da mai ai? nu cred

bucatarimcudiana 1

18.04.2011, 22:05

kamy nu mai este dar sigur mai fac ca tare sunt bune si atunci te servrsc cu mare drag

kamy 1

18.04.2011, 22:26

ok astept cu nerabdare si...interes

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornurile Laurei Laurentiu