Briose cu sos de cirese

de katty in Dulciuri, 14 Feb 2016 | 3014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 300 ml iaurt
  • 80 ml ulei
  • un praf de sare
  • 120 gr zahar
  • 275 gr faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • piper roz macinat(optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu sos de cirese:

 Intr-un vas punem faina, cacao, zaharul, praful de copt, bicarbonatul si piperul roz macinat.
Intr-un vas inalt mixam oul, iaurtul si uleiul si turnam amestecul peste ingredientele solide. Amestecam bine compozitia si turnam amestecul rezultat fie in 12 forme mici de briose, fie in 6 forme mari unse cu unt.
Dam formele la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana trec proba scobitorii(aprox 15-20 de minute).Scoatem briosele  din cuptor cand sunt gata, le lasam 2 minute sa se racoreasca, apoi le scoatem din forma si le lasam sa se raceasca pe un suport.

Servim briosele cu sos de cirese.http://www.bucataras.ro/retete/sos-de-cirese-75916.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu sos de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

dantes 1

17.02.2016, 09:16

delicioase

ela 1

17.02.2016, 10:11

ce bunatate

mena29 1

17.02.2016, 12:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paine de casa cu ou