Briose cu rozmarin si lamaie

de Brindusa in Prajituri, 5 Feb 2011 | 4242 vizualizari

 

O combinatie care pare ciudata, dar va garantez ca rozmarinul merge tare bine cu lamaia

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale, taiat cuburi
  • 200 g zahar
  • 250 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 oua
  • coaja de la o lamaie
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingurita rozmarin praf
  • 1/4 lingurita scortisoara praf (optional, dar merge si fara)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu rozmarin si lamaie:

Amesteca zaharul cu untul, pana ce se omogenizeaza bine (cam 5 minute)

Adauga ouale unul cate unul, amestecand dupa fiecare

Adauga coaja si zeama de la lamaie. Amesteca.

Adauga rozmarinul, scortisoara, praful de copt si faina. Amesteca bine

Pune compozitia in forme de briose. Coace 15- 20 minute la 190 C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu rozmarin si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (12)

vanilla 1

07.02.2011, 14:44

eu fac pui cu rozmarin si lamaie!!! si eu foarte gustos, dar praji cu combinatia asta nu am incercat niciodata!!!

RuxyRux 1

07.02.2011, 17:14

Cat de mult imi plac!!!

adry88 1

04.07.2011, 21:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu lamaie si cocos