Briose cu dulceata de trandafir

de anca_rm in Prajituri, 1 Noi 2013 | 4726 vizualizari

 

Ieri a fost o zi incarcata , am gaiti o gramada si printre toate celelalte dulcegarii si saraturi am facut si astea.

De obicei nu ornez briosele pentru ca nu ne dam in vand dupa crème sau bezele , iar fetita mea ma pune sa dau jos crema .

 

INGREDIENTE

  • · 2 ouă
  • · 200 g zahăr
  • · 1 pacheţel zahăr vanilinat
  • · 100 ml lapte
  • · 200 g făină
  • · 1 plic praf de copt
  • · 100 ml ulei
  • · 3 linguri dulceata trandafir
  • · coaja unei lămâi
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de trandafir:

Ouale le batem pana cand obtinem o spuma cu zaharul si zaharul vanilat .

Renuntam la mixer ca sa nu stropim peretii si adaugam laptele , uleiul in fir subtire , faina amestecata cu praful de copt si dulceata de trandafiri.

Amestecam bine .

Ne pregatim formele de briose si in fiecare punem aluat astfel incat sa fie umplute cam 3/4 .

Dam la cuptorul preincalzit  pentru 20 .

Binenteles se pot orna cu bezea, ciocolata  etc .Dupa gustul fiecaruia.

Eu le las asa . 

 

TIPS-URI

1

numarul de bucati care ies depinde de formele de briose pe care le aveti acasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de trandafir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata