Această rețetă delicioasă am pregătit-o cu ceva timp în urmă după o rețetă din revista Click pentru femei!
Bati albusurile spuma tare, adaugi zaharul si bati in continuare pana se topeste. Pui nuca macinata, esenta de rom, faina si amesteci foarte usor de jos in sus, cu o lingura de lemn. Torni compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, o introduci la cuptor pentru 20-30 de minute pana se rumeneste, dupa care o lasi sa se raceasca.
Amesteci galbenusurile cu laptele, zaharul si esenta de portocale. Asezi pe baie de aburi si amesteci continuu pana devine ca o smantana mai groasa. Dai deoparte si lasi la racit. Mixezi branza, adaugi crema de galbenusuri, untul si omogenizezi foarte bine.
Peste blat torni crema de branza, o intinzi si apoi razi ciocolata peste aceasta. Dai prajitura la rece pentru 2 ore inainte sa o servesti.