Briose cu cocos

de susu in Dulciuri, 11 Feb 2015 | 4101 vizualizari

 

nu prea mi-a placut rezultatul, nu stiu daca e de vina reteta sau faina

 

INGREDIENTE

  •  200 g faina
  •  2 lingurite praf de copt
  •  un praf de sare
  •  65 ml ulei
  •  150 g zahar
  •  1 ou
  •  175 ml lapte batut
  •  2 linguri cu varf fulgi de cocos (eu am pus galben)
  •  1 fiola esenta de lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cocos:

Se amesteca pana la omogenizare toate ingredientele pentru aluat.

Se toarna aluatul in formele de briose si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 20 minute. In ultimele 2 minute se foloseste ventilatorul in caz ca nu sunt suficient rumenite la suprafata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

11.02.2015, 16:19

Sunt delicate ,asa cum esti si tu,Susu!

Rocsi 1

11.02.2015, 20:49

Bune!

iulia10 1

08.03.2015, 09:52

delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu cocos si ciocolata