- 2.5 cani faina alba
- 1 cana zahar pudra
- 0.5 cani ulei
- 0.5 cani lapte
- cateva picaturi de esenta
- cubulete ciocolata alba si neagra sau una din ele
- 1 ou
- 1 plic praf de copt
- hartii pentru briose.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:
- Amestecam faina cu zaharul si cu praful de copt.
- Intr-un bol amestecam laptele cu uleiul si cu oul si le rasturnam peste ingredientele uscate.
- Amestecam bine si adaugam cubuletele de cicocolata si esenta de portocale in cazul meu.
- Incalzim cuptorul si pregatim briosele pentru cuptor.
- Impartim compozitia in hartiile speciale pe care le asezam intr-o tava sau si mai bine intr-o tava de briose.
- Presaram pe suprafata fiecarei briose cateva cristale de zahar.
- Dam la cuptor pana se rumenesc, la foc potrivit.
- Cel mai bine e sa verificam cu o scobitoare daca sunt gata.
- Le lasam sa se raceasca si le servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.