ff bune pt micul dejun sau pachetel pt cei mici..
Se topeste margarina pe foc mic si se da la racit. Intr-un vas se freaca energic galbenusurile cu zaharul pana devin o crema vascoasa, apoi adaugam margarina topita si racita, laptele si esenta de vanilie amestecam bine apoi treptat faina si praful de copt pana ce compozitia devine vascoasa, nu prea groasa.
Intr-un alt vas batem spuma albusurile cu zaharul vanilat si le adaugam usor peste restul compozitiei si radem ciocolata cu alune apoi turnam cu ajutorul unei linguri in forme si dam la cuptorul incalzit in prealabil (180C) pt 25-30 minute in functie de cuptor.
Pana se fac se topeste la baie marie ciocolata alba impreuna cu margarina apoi adaugam laptele si cacaoa pana se omogenizeaza bine compozitia, se da la rece.
Cand briosele sunt gata se adauga cu o lingurita glazura pe fiecare, apoi bombonele ornament .Se poate rade ciocolata dupa preferinta
1
Le lasam putin sa se racoreasca apoi le glazuram.Daca punem imediat pot da inapoi sau sa se cruzeasca