Briose cu ciocolata

de butoiaurora76 in Prajituri, 24 Mai 2012 | 4444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • 175 g zahar
  • 2 linguri cu varf cacao
  • 250 ml lapte
  • 90 ml ulei
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 ou
  • 100 g ciocolata taiata bucatele mici
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Se amesteca la mixer faina, cu praful de copt, cacao, ciocolata, apoi adaug oul, zaharul vanilat, laptele, uleiul si zaharul. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Laly 1

24.05.2012, 16:30

Delicioase si merg de minune cu o cafeluta

butoiaurora76 1

24.05.2012, 21:48

va pup pe toate! saru-mana pt aprecieri!

papabundetot 1

08.07.2013, 15:18

O sa incerc si eu reteta ta. Si eu fac fff multe briose dar reteta mea e un pic altfel.A ta mi se pare mai simpla

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Brioșe de post cu rahat și glazură de lămâie