Briose cu "Ceva fin"

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 3017 vizualizari

 

Imi place sa ma joc cu aluaturile...desi nu imi place sa la framant!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat fraged congelat
  • 1 cutie "ceva fin" cremos
  • 100 g cascaval delaco
  • 100 g sunculita
  • 1 ou
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu "Ceva fin":

- lasi aluatul la dezhetat, atat cat sa poti lucra cu el

- dai cascavalul pe razatoarea mare

- tai sunculita cubulete

- bati oul cu sare

- intinzi foaia pe masa si cu un pahar decupezi cercuri

- asezi cercrile de aluat in formele de briose

- ungi aluatul cu crema de branza

- asezi cubulete de sunculita, apoi cascaval si deasupra pui ou batut

- mai asezi o caciulita de crema de branza

- dai la cuptor pentru 20 minute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ciuperci