Briose cu cascaval,carnati afumati si gogosari murati

de Laly in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2013 | 7467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana iaurt sau sana (200 ml)
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • 150 gr cascaval ras
  • 1 plic praf de copt
  • 1 1/2 cana cu faina
  • 3 bucati carnati subtiri afumati
  • 3 jumatati de gogosar murat
  • seminte de in,susan,etc
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval,carnati afumati si gogosari murati:

Intr-un castron amestecam iaurtul, ouale, uleiul, sarea si cascavalul ras. Separat amestecam faina cu praful de copt si cernem deasupra compozitiei lichide. Omogenizam bine. Separat taiem carnatii pe lungime, apoi in feliute subtiri. Gogosarii se toaca cubulete mici. Adaugam carnatii si gogosarii in compozitia de faina si omogenizam usor.

In tava de briose punem hartie speciala (in cazul in care nu avem ungem tava cu ulei sau daca avem forme de silicon vom pune compozitia fara a mai unge cu ulei) si punem 3/4 din compozitie, deoarece va mai creste la copt. Presaram deasupra seminte la alegere si dam la cuptor la foc potrivit (eu le-am copt la foc mic) si lasam pana se rumenesc frumos deasupra. Le putem servi simple sau cu ketchup.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval,carnati afumati si gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baghete cu sunca si cascaval