Briose cu cascaval,carnati afumati si gogosari murati

de Laly in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2013 | 7886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana iaurt sau sana (200 ml)
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • 150 gr cascaval ras
  • 1 plic praf de copt
  • 1 1/2 cana cu faina
  • 3 bucati carnati subtiri afumati
  • 3 jumatati de gogosar murat
  • seminte de in,susan,etc
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval,carnati afumati si gogosari murati:

Intr-un castron amestecam iaurtul, ouale, uleiul, sarea si cascavalul ras. Separat amestecam faina cu praful de copt si cernem deasupra compozitiei lichide. Omogenizam bine. Separat taiem carnatii pe lungime, apoi in feliute subtiri. Gogosarii se toaca cubulete mici. Adaugam carnatii si gogosarii in compozitia de faina si omogenizam usor.

In tava de briose punem hartie speciala (in cazul in care nu avem ungem tava cu ulei sau daca avem forme de silicon vom pune compozitia fara a mai unge cu ulei) si punem 3/4 din compozitie, deoarece va mai creste la copt. Presaram deasupra seminte la alegere si dam la cuptor la foc potrivit (eu le-am copt la foc mic) si lasam pana se rumenesc frumos deasupra. Le putem servi simple sau cu ketchup.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval,carnati afumati si gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive saratele cu sunca