Briose cu cacao

de Panacris in Dulciuri, 22 Sep 2012 | 5266 vizualizari

 

Briosele sunt oricand binevenite!

 

INGREDIENTE

  • faina 500 g.
  • cacao 100 g.
  • praf de copt 1plic 
  • zahar tos 200 g. ·
  • oua 2 bucati
  • ulei 250 g.
  • glazura de ciocolata 100 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cacao:

 Faina se amesteca cu zaharul, praful de cacao si praful de copt. Se adauga ouale, uleiul si se amesteca usor pana se incorporeza toate ingredientele. Se aseaza cate o lingura din aluat in forma de briose, punandu-se apoi la cuptor 20 de minute la foc potrivit. Se scoate tava  si se mai lasa briosele in tava cca. 5 minute, apoi se scot pe un gratar pentru a se raci. Se orneaza cu glazura de ciocolata si bombonele colorate dupa gustul fiecaruia. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu lamaie, mac si ricotta