Briose cu branza

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2012 | 10778 vizualizari

 

Dragilor iata un mic dejun usor de facut, dar si mai usor de mancat. :P

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza (eu am pus amestec: cas de vaca +mozzarella)
  • 550 ml lapte
  • 200 ml iaurt
  • 3 oua
  • 370 g faina de grau
  • 3 cepe verzi
  • 50 g ardei gras rosu
  • 1/2 lgt praf de copt
  • cateva felii de sunca
  • sare & piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza:

1. Intr-un bol mare amestecati ouale cu laptele, iaurtul.

2. Puneti in amestec si faina + praful de copt.

3. Adaugati in compozitie branza faramitata, ceapa tocata si ardeiul taiat cubulete.

4. Puneti compozitia in forme de briose. 

5. Sunca o taiati felii subtiri/ cubulete si puneti in fecare forma deasupra (puteti pune si in compozitie;).

6. Dati la cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv biscuiti sarati cu cascaval afumat si bere cu ghimbir