e prea tarziu pt cafeluta de dupa masa? va servesc o briosa calduta...celor care mai savurati cafeluta inca...si nu numai....
Ouale se freaca spuma cu zaharul vreo 10 minute. Se adauga apoi iaurtul, zaharul vanilat si uleiul si se omogenizeaza bine. Praful de copt se stinge cu apa minerala si se adauga si el la compozitie. La sfarsit punem faina cu lingura, pe rand, amestecand dupa fiecare lingura. Adaugam si ananasul, care in prealabil a fost calit putin in cratita cu 3 linguri zahar, pana s-a absorbit tot sucul lasat. Amestecam usor.
Ungem formele si le tapetam cu faina (eu am forme de silicon si nu necesita infainare)....Punem cate 2 linguri bune din compozitie, iar deasupra mai adaugam jumatate de lingurita sau chiar o lingurita de dulceata de ananas, pepene galben si mar( aveam eu asa ceva preparat si m-am gandit ca merge...si bine m-am gandit)
Dam la cuptor la 200 grade pt 35-40 minute.