Briose cehe - Koláčky - Kolaches

de Catalina L in Dulciuri, 28 Oct 2015 | 6585 vizualizari

COMENTARII (20)

anca_rm 1

28.10.2015, 09:12

ia trimite si la mine , cate una cu fiecare umplutura ca tare bine arata si cred ca sunt tare gustoase

Gicuta 1

28.10.2015, 09:15

Zamfira 1

28.10.2015, 09:15

mirela0911 1

28.10.2015, 09:16

Mmmm ce bune trebuie să fie!

Catalina L 1

28.10.2015, 09:16

acuma trimit anca.....ai primit ?

diaconta 1

28.10.2015, 09:43

ce-mi place ca aduci asa retete interesante

simona72 1

28.10.2015, 09:50

Wooooa! Sunt dementiale! Dupa cum zice si Dia, adunci niste retete tare faine si interesante

simona72 1

28.10.2015, 09:54

Ia sa te intreb ca poate sti/manact/vazut/auzit) Cehii au niste galuste, este un fel de paine facuta pe aburi(cred), eu am mancat asa ceva cu o tocanita. Erau moi, pufoase, aburinde...era ceva ce nu am mai mancat nicaieri, eram copil pe atunci, nu stiu cum le zice...Am cautat pe net, am gasit ceva, o tentativa, am facut, dar nu mi-a iesit As fi tare bucuroasa daca ai cunostinte despre reteta.

CameliaR 1

28.10.2015, 09:55

Super :cx

miki_a 1

28.10.2015, 10:45

Ce rasfat pe noi! Foarte bune si frumoase!

MotanLaOale 1

28.10.2015, 10:51

Gherca Daniela 1

28.10.2015, 11:20

foarte bune!

reisnaor_2006 1

28.10.2015, 12:24

delicioase

Catalina L 1

28.10.2015, 14:01

MULTUMESC LA TOTI

Simona am mancat - se cheama knedlík
Se fac din paine sau faina si din cartofi.
Toate felurile lor de mancare sunt acompaniate de knedlík (mamaliga noastra).

Uite o reteta tradusa rapid cu Google;
Ingrediente :
- 2 oua
- 500 g făină
- 1 cub de drojdie proaspătă

Prepararea reteta :
Intr-un castron se toarna apa calda peste drojdia și se amestecă până când este complet topita drojdia .
Într-un castron mare, se amestecă ingredientele ( oua si faina ) . Adăugați drojdia .
În cazul în care aluatul este prea uscat , se adaugă un strop de lapte .
Framanta cu mainile ca pentru un aluat de pâine .
Formează o minge , se acoperă și se lasă aluatul trebuie să ridice cel puțin două ore .
După ce aluatul , gatiti in apa clocotita timp de 20 de minute pe fiecare parte .
Tăiați felii fierbinte cu un fir de bumbac .

Te pup- ai poze din cele mancate de mine aici : http://leblogdecata.blogspot.com/2015/10/cuisine-tcheque-4-jours-prague.html

Constelatialeu 1

28.10.2015, 14:21

Ce frumoase sunt !

Bya Ralu 1

28.10.2015, 15:15

super

simona72 1

28.10.2015, 18:02

Multumesc frumos pt lamuriri si reteta Catalina! Stiam eu ca la tine gasesc raspunsul Imi plac si pozele de pe blog

Rocsi 1

28.10.2015, 18:42

Ce frumoase dar cat de bune or fi

Bunica 1

28.10.2015, 20:32

Delicioase!

CarmenBlue 1

29.10.2015, 13:12

Arata gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gomboti (galuste) cu prune