Brioşe aperitiv

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2012 | 5851 vizualizari

 

Gustare rapidă şi foarte bună! Compoziţia poate varia în funcţie de preferinţe.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 12 brioşe:
  • 2 ouă
  • 50 g unt
  • 2 linguri cu smântână
  • 150 ml lapte
  • 50 g telemea
  • 100 g caşcaval ras
  • 100 g mezel
  • 200 g făină
  • 1 pliculeţ praf de copt
  • piper
  • mac
  • mărar proaspăt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brioşe aperitiv:

Într-un castron se amestecă laptele cu ouăle, untul topit (lichid) şi smântâna. Se adaugă făina cernută cu praful de copt, mezelul, caşcavalul si telemeaua rase, macul, mărarul tocat şi un praf de piper. Se omogenizează bine compoziţia. Dacă e prea tare se mai subţiază cu puţin lapte. Se pune aluat cu lingura în hârtiuţele speciale de brioşe fixate în forma de metal, apoi se dau la cuptor pentru 25-30 de minute.

Sunt bune şi calde şi reci.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Brioşe aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasucele