Briose

de ella 87 in Prajituri, 10 Feb 2011 | 3441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina,
  • 1plic praf de copt,
  • 5 linguri zahar,
  • 3/4 lingurita sare,
  • 3 linguri margarina,
  • 2 oua,
  • 1 lingurita coaja de portocale rasa,
  • 1/3 cana ulei.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Ouale le mixam bine cu zaharul, pana se dizolva, praful de copt il amestecam cu faina,adaugam sarea,margarina, uleiul si amestecam bine pana se omogenizeaza, la sfarsit adaugam faina amestecam bine, pana se formeaza o pasta omogena.

Umplem formele pentru briose cam 2/3, in mijlocul fiecarei briose adaugam bucatele de portocala si putina finetti. Incalzim cuptorul, le asezam intr-o tava cu hartie de copt si le lasam 25-30 minute sau pana devin aurii. Cand le scoatem le pudram cu zahar,bombonele sau cu ce doriti.

Din aluatul ramas am mai facut cativa biscuiti si i-am pudrat cu scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post