Brinza telemea facuta in casa

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 29618 vizualizari

COMENTARII (35)

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:28

Poliana 1

23.09.2012, 22:43

Asta e cea mai buna!!

Sim0na 1

24.09.2012, 22:52

Mmm.. ce branzica delicioasa ai facut!! Daca vei gasi un lapte mai gras, v-a iesi o cantitate mai mare de branza!

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 15:54

foarte buna

AnyCostescu 1

07.02.2013, 11:54

mady90 1

02.07.2013, 11:15

eu as dori sa stiu cum pot face branza degresata acasa. deoarece pe piata nu gasesti, tot tzepe am luat de la tzarani!

sebirizescu 1

02.07.2013, 14:50

- Andreea - 1

09.07.2013, 17:19

CarmenL 1

17.02.2015, 13:42

.

CarmenL 1

17.02.2015, 13:43

Buna ziua,

laptele trebuie fiert inainte de a face branza?
Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Buzunare cu brinza feta si mozzarella