Când mă gândesc că am asitat la acest proces toată copilăria mea. Şi nu doar că am asitat, am făcut deseori acest lucru. Atunci se folosea cheagul de burtă.
Şi da, gustul de telemea e extraordinar şi când e proaspătă brânza şi când e veche.
No,ca ma panicasem cand ai zis ca "ti-ai luat o seringa mica si iata-te in bucatarie......"
De spaima am vrut sa nu mai citesc,ca poate ai gresit titlul retetei si eu,ca o fata cuminte ce sunt, n-am vrut sa ma invat la prostii
Bine c-am avut curaj sa citesc mai departe)))))
Faina branza ti-a iesit,amu' o sa-i faci concurenta Sim0nei
Miha,inca-i bine ca si-a facut branza)
Ca in articolul "la Piata" a zis ca a cumparat" o branza mai grasa,de...vaca si una slaba si tare ...de capra")))))))
Asta cum i-o fi iesit?asa mai ...molicica?