Branza framantata

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2012 | 11350 vizualizari

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

18.09.2012, 14:26

Merisor 1

18.09.2012, 14:27

super!

Bucataras Medi 1

18.09.2012, 14:28

buna!

portiadelumina 1

18.09.2012, 14:29

Bun sfat. Luaţi seama bucătăraşi că nu se ştie când are să vă trebuiască ori când vin să întreb

Zambareata 1

18.09.2012, 14:31

am framantat de cateva ori branza dar dupa capul meu ca nu m-a invatat nimeni iar ultima oara cand am framantat-o ma durea sub unghii ,data viitoare ma iau dupa reteta ta

Zamfira 1

18.09.2012, 14:38

multumesc bucatarasi dragi!!!!! Gorgia_gio poti incerca, e cel simplu mod de a avea o branza sarata (de ex. pentru bulz)

angyb 1

18.09.2012, 14:51

ce buna

MotanLaOale 1

18.09.2012, 14:59

bun bun

Rocsi 1

18.09.2012, 15:20

Si noi mai punem la borcane, doar ca mama pune si o lingura de margarina deasupra si sterilizeaza apoi borcanele!

Zamfira 1

18.09.2012, 15:28

da, e foarte bine si asa. Eu, mai evit grasimea in plus. Branza are suficienta grasime.... dar daca e de pastrat pentru mai mult timp, mama ta are dreptate!

Rocsi 1

18.09.2012, 15:38

Pai am avut 2 ani si ceva din acele borcne.Nu tineau atata timp nesterilizate!

scortisoara 1

18.09.2012, 15:41

e buna de tot branza framantata!

Lau 1

18.09.2012, 15:48

gaby_gabytza 1

18.09.2012, 18:40

Bunica 1

18.09.2012, 19:59

eu am pastrat-o in congelator

Zamfira 1

19.09.2012, 08:24

e foarte bine, Bunica

Cris2711 1

19.09.2012, 12:25

harnicuta

Sim0na 1

19.09.2012, 13:11

bun tare! n-am facut niciodata.. in general il congelez

adry88 1

19.09.2012, 16:07

Laly 1

19.09.2012, 22:16

Interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua de Pasti romanesti