Branza feta la gratar

de susu in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2013 | 5405 vizualizari

 

Incercati-o si nu va veti mai satura de ea, am facut-o trei zile la rand, o reteta greceasca minunata cum este toata bucataria lor, nu m-am plans de nimic la capitolul asta cat am fost la ei, buna rece cat si calda, usoara, sanatoasa, rapida, nu va zgarciti la legume

 

INGREDIENTE

  • branza feta
  • busuioc
  • cimbru
  • ulei de masline
  • ardei grasi
  •  rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza feta la gratar:

Asezam pe folia de aluminiu ulei de masline, ardei taiati subtirel, rosii felii, busuioc, cimbru, ulei de masline, o felie branza de grosimea unui deget, iar ardei si rosii, ulei si strangem folia foarte bine. Incingem gratarul si punem pachetelele cate 5 minute pe fiecare parte dupa care mai lasam alte 5 pe fiecare parte. Servim calde, atentie la aburi. Am mai facut niste legume la gratar si ciuperci cu mujdei de usturoi.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza feta la gratar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine prajita in cuptor cu masline si rosii