Branza Feta coapta in folie

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2012 | 3999 vizualizari

 

De mult timp am vazut ideea la Naina...o sugestie pentru o masa lejera,rapida si potrivita dupa sarbatori!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza feta
  • 1-2 catei usturoi taiati bucati mici
  • condimente ( la alegere): oregano,piper proaspat macinat,boia, ardei iute uscat (macinat)
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza Feta coapta in folie:

1. Intr-o folie de aluminiu punem branza feta, iar peste adaugam usuturoiul feliat, condimentele si cateva linguri de ulei de masline.

2.Impachetam folia in care am asezat bucata de branza, apoi o punem intr-o tava incapatoare si dam la cuptor, la foc mediu, cca 15 minute.

3. Servim branza calduta ,intinsa pe felii de bagheta crocanta! de-li-cios! Dupa dorinta putem orna cu frunzulite de marar proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza Feta coapta in folie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scrob de oua a la Motan