Branza cu mucegai, mere ionatan si dulceata de sfecla rosie

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2012 | 5457 vizualizari

 

Un aperitiv "simandicos", dar totusi simplu si savuros ;) Bunica multumesc inca o data ptr dulceata savuroasa:-*

 

INGREDIENTE

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza cu mucegai, mere ionatan si dulceata de sfecla rosie:

Branza se taie cubulete, marul se spala, se taie in sferturi si se intre bucatile de branza. Totul se acopera "artistic" cu dulceata de sfecla rosie ( vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/dulceata-de-sfecla-rosie-37169.html ).

Se serveste ca atare sau cu paine neagra cu seminte. Va asigur ca e o nebunie de aperitiv, gustul dulce-sarat este demential ;)

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza cu mucegai, mere ionatan si dulceata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuburi aperitiv cu Miez de Lapte , ton si branza