Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2025 | 2996 vizualizari

 

Astăzi te invităm să descoperi rețeta unui aperitiv plin de savoare și texturi, cu brânză camembert și struguri la cuptor.
Pentru a pregăti această Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri, ai nevoie de câteva ingrediente: brânză camembert, struguri, nuci, pâine și cimbrișor.      

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri
  • 1 brânză Camembert
  • 1 baghetă pâine
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1-2 linguri gem de vișine (la alegere)
  • struguri
  • câteva nuci pecan
  • cimbrișor proaspăt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri:

Cum se prepara Brânza camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri:

Tapetează cu hârtie de copt un vas de yena.

Așază în mijloc brânza camembert și cresteaz-o cu ajutorul unui cuțit. Stropește puțin ulei de măsline peste brânză, apoi pune 1-2 linguri de gem. Așază boabe de struguri și câteva nuci pecan mărunțite. 

Feliază pâinea și așază feliile de jur împrejurul brânzei. Stropește feliile cu puțin ulei de măsline. Presară puțin cimbrișor.

Coace totul în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade C, timp de 15 minute sau până se rumenește pâinea și devine ușor crocantă.

După coacere, scoate vasul din cuptor și lasă puțin la temperat, apoi savurează bunătatea asta plină de arome și texturi.

Te va cuceri de la prima bucățică.

 Iti recomandam sa incerci si Tarta cu rosii, feta si rucola, usor de facut si excelenta la gust, Rosii umplute cu feta si ardei copt, un aperitiv festiv pentru mesele de sarbatoare sau Buiurdi, aperitiv cald cu feta.


Daca ti-a placut reteta noastra "Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

vasimur 1

08.10.2025, 09:11

RODIMUR 1

08.10.2025, 10:41

Un aperitiv rapid de făcut și deosebit de rafinat...

MotanLaOale 1

08.10.2025, 11:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]