O reteta de aperitiv minunata a lui Gordon Ramsey.el a folosit ca peste file de cod eu nu am gasit si am pus file de pangasius si am adaugat in plus ceapa
Intr-o tigaie se pune ulei de masline si bucatiile de peste,impreuna cu condimentele.Se lasa acteva minute pe fiecare parte,iar cand e gata se scoate pe o farfurie sa se raceasca.
Cartofii se taie cuburi,se pun intr-o cratita,se adauga laptele ,smantana si usturoiul taiat felii, se pun la fiert pana se inmoaie(eu am mai adaugat lapte si bineinteles nu au fost gata dupa 10-12 min cum scrie in carte).
Daca mai ramane zeama se scurg cartofii si se paseaza usor,se pune sare si se dau deoparte.
Peste se face bucatele mici,se amesteca cu cartofii pisati.
Ceapa se toaca marunt,se pune ulei de masline si zeama de lamaie,se amesteca bine si se adauga peste compozitia de cartofi.
Se orneaza cu patrunjel proaspat.
1
Se serveste la temperatura camerei de preferabil pe paine prajita