Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy in Vegan / Raw vegan, 21 Ian 2019 | 4758 vizualizari

 

O mancare vegana si paleo, dar si garnitura. Va ia cam 10 minute sa o pregatiti si sa bagati in cuptor.

 

INGREDIENTE

  • Bostan - 1.4 kg
  • ulei de masline extra virgin - 2 linguri
  • paprika afumata - 2 lingurite
  • sare dupa gust
  • 1/2 lingurita de curcuma (turmeric)
  • 1/2 lingurita de usturoi granulat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bostan copt cu paprika afumata si curcuma:

Se preincalzeste cuptorul la 190 grade C.

Dupa ce se curata de coaja, bostanul se taie in cuburi de 2 - 2.5 cm.

Intr-un castron mare, puneti cuburile de bostan si turnati uleiul, paprika, sarea, curcuma si usturoiul granulat si amestecati. Cine doreste sa fie picant, poate folosi paprika afumata iute.

Intr-o tava de cuptor puneti hartia de copt si pe urma cuburile de bostan. Coaceti timp de 32 - 37 minute si mai invartiti ocazional o data sau de doua ori, pana devin maronii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bostan copt cu paprika afumata si curcuma" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tarta vegana cu rubarba si capsuni