Desert negresa vegana cu unt de arahide

de mimmi in Vegan / Raw vegan, 12 Mar 2019 | 6786 vizualizari

 

Retete de post creative.

 

INGREDIENTE

  • 380 g banane decojite (3 banane mari)
  • 90 g unt cocos
  • 50 g zahar sau 2 linguri miere
  • 30 g cacao
  • 75 ml lapte de soia
  • 150 g faina
  • +2 linguri unt de arahide
  • 1 lingurita unt cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa vegana cu unt de arahide:

Intr-un bol incapator, pisam bananele cu furculita. Adaugam 90 g unt cocos topit, zaharul, laptele si cacao. Mixam pana se incorporeaza totul. Adaugam 150 g faina alba cernuta si mixam din nou pana incorporam si faina. Daca cumva compozitia este foarte groasa mai adaugam 1-2 linguri lapte. Ungem o tava de yena cu putin unt, presaram cacao si turnam compozitia de mai sus. Topim 1 lingurita unt de cocos pe care il amestecam cu 2 linguri unt de arahide. Adaugam in fir subtire topping-ul peste prajitura si dam la cuptor pentru cca 30 de minute, pana incepe sa se dezlipeasca de marginile tavii. O lasam la racit dupa care o putem servii *Va rezulta o prajitura densa, umeda si nu foarte dulce.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Daca doriti prajitura sa fie mai dulce mariti cantitatea de zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa vegana cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Esenta de vanilie facuta in casa