Bors din carne de porc dres cu ou si zeama de lime

de madab in Supe/Ciorbe, 14 Ian 2015 | 4526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 4-5 cartofi
  • 2 rosii
  • jumatate ardei gras galben
  • zeama de la 1 lime
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • frunze de telina
  • patrunjel
  • 2 foi de dafin
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors din carne de porc dres cu ou si zeama de lime:

 Am pus carnea la fiert iar intre timp am spalat , curatat si taiat legumele.

Cand carnea a fiert am lasat-o la racit si dupa am taiat-o .

Ceapa ,morcovii, pastanacul le-am calit, am adaugat cartofii  si carnea si dupa cateva minute am pus si rosiile.

Zeama  in care a fiert carnea, a fost pusa in oala cu legumele calite si am mai adaugat putina apa ,foile de dafin si am lasat borsul sa fiarba la foc mic. Ouale le-am batut cu zeama de la lime si le-am turnat in bors. Am mai lasat putin la fiert , am pus sarea si piperul si la sfarsit am pus telina si patrunjelul taiate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din carne de porc dres cu ou si zeama de lime" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din spata de porc