Bors de aripioare pui

de COSTEO in Supe/Ciorbe, 12 Mai 2013 | 18859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 aripi pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei (rosu sau verde)
  • 2 feliute telina
  • 1 lgt patrunjel
  • 2 cepe
  • 3 linguri bulion
  • bors dupa gust
  • 1 pumn de fidea lata( taitei de casa)
  • sare
  • piper
  • 1 fir cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de aripioare pui:

Aripioarele se curata bine,se parlesc si se freaca cu malai,se sareaza putin si se lasa sa stea astfel 10-15 minute.

In acest timp se pune oala cu apa la foc si cand incepe a clocoti, se pune ceapa taiata marunt.

Radacinoasele ,curatate si spalate,se dau prin razatoare sau se taie cubulete si se pun peste ceapa.Se lasa sa dea din nou in fiert si dupa 8-10 minute se pun aripioarele.Se adauga si 3 linguri de bulion.

Cand toate legumele si carnea sunt fierte se adauga 1 pumn de fidea sau taitei de casa,si apoi borsul care in prealabil este infierbantat pana la punctul de fierbere.

Se mai lasa sa dea 2-3 clocote ,apoi se ia deoparte.Se potriveste de sare,iar inainte de a se servi la masa se adauga verdeturile taiate fin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de aripioare pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]