Bors de pui

de MotanLaOale in Ciorbe, 22 Iul 2011 | 4727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g oase de pui (2 tacamuri)
  • 1 l bors
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 3 cartofi
  • 3 rosii
  • o mana de fasole verde
  • o mana de mazare
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomete
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

Tacamurile le-am curatat, le-am spalat si le-am pus la fiert separat in apa cu sare.

Cand au fiert am curatat carnea de pe oase si am pus-o deoparte iar zeama am facut ciorba in ea. (Mie nu-mi plac oasele de pui in ciorbe, doar gustul).

Zarzavaturile se curata, se spala si se taie marunt.

Intr-o oala se pune uleiul, ceapa, morcovii, pastarnacul, patrunjelul, telina, se caleste 2-3 minute, se pune zeama de la oase si se fierbe 15 minute.

Se adauga ardeii, fasolea, mazarea, sare si piper si se mai fierbe 15 minute.

Se adauga cartofii si carnea de pui si se mai fierbe 20 minute.

Se adauga rosiile, pasta de tomate, borsul si se mai fierbe 10 minute.

Se gusta si se potriveste de sare, piper si acru dupa preferinta.

Se adauga leusteanul si mararul tacat marunt, se mai da un clocot si este gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors cu carne de porc