Bors de pui

de meosiris in Ciorbe, 5 Oct 2010 | 5004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • fidea
  • leustean verde
  • patrunjel verde
  • 1 plic bors Magic
  • delikat
  • sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

-Spalam pulpele de pui, le taiem in cate doua bucati si le punem la fiert. Cand se aduna spuma, o adunam cu ajutorul unei linguri.

-Adaugam ceapa taiata marunt si radacinoasele date pe razatoarea mica. Lasam 15 minute sa fiarba impreuna apoi adaugam ardeiul gras taiat in cubulete mici.

-Adaugam pasta de tomate, fideaua si lasam pana e totul fiert.

-Condimentam si in ultimele 10 minute turnam plicul de bors Magic.

-Cand e gata borsul, condimentam cu patrunjel verde si leustean tocate marunt. Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de pui