Bors de pui

de meosiris in Ciorbe, 5 Oct 2010 | 4668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • fidea
  • leustean verde
  • patrunjel verde
  • 1 plic bors Magic
  • delikat
  • sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

-Spalam pulpele de pui, le taiem in cate doua bucati si le punem la fiert. Cand se aduna spuma, o adunam cu ajutorul unei linguri.

-Adaugam ceapa taiata marunt si radacinoasele date pe razatoarea mica. Lasam 15 minute sa fiarba impreuna apoi adaugam ardeiul gras taiat in cubulete mici.

-Adaugam pasta de tomate, fideaua si lasam pana e totul fiert.

-Condimentam si in ultimele 10 minute turnam plicul de bors Magic.

-Cand e gata borsul, condimentam cu patrunjel verde si leustean tocate marunt. Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

cory 1

06.10.2010, 13:12

furculite mai multe nu sunt???dc doar 5......borsul asta merita 10.

meosiris 1

06.10.2010, 13:23

Multumesc, Cory!
Rocsi, ma bucur ca iti place!

elena1988 1

24.02.2011, 09:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de fasole alba