Bors de perisoare

de Julie in Supe/Ciorbe, 10 Mai 2010 | 6803 vizualizari

 

INGREDIENTE

INGREDIENTE - pentru  3L  de ciorba:

  • un piept de pui
  • un ou
  • 2 morcovi
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • 2-3 cepe verzi
  • o ceasca orez
  • 2 linguri bulion
  • 3-4 linguri ulei
  • un cartof mai mare
  • patrunjel
  • cimbru,sare,piper
  • 0.5 l  bors
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Punem apa pe foc cu putina sare. In ea adaugam uleiul, morcovul ,
ardeii, cartoful taiate cuburi si ceapa rondele.
Cand apa incepe sa fiarba adaugam orezul spalat bine.
Tocam carnea de pui impreuna cu un morcov si putin patrunjel.
O punem intr-un bol si adaugam peste ea un ou,
sare,piper , putin cimbru si un praf de boia dulce.
Ne udam mainile cu apa si modelam perisoarele.

Intr-un vas separat se pune borsul la fiert si se spumeaza. Dupa ce incepe sa fiarba ,adaugam perisoarele  una cate una.
Se lasa sa fiarba aprox. 20minute.
Cand legumele si orezul din oala au fiert se adauga bulionul si borsul impreuna
cu perisoarele.
Se potriveste gustul cu sare, piper, cimbru. Se mai fierbe 5-10min si se opreste focul.

Deasupra presaram patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 12:02

pentru tine las pusik..................

Sylvia 1

10.05.2010, 20:56

5 furculie de la mine, imi place ca e cu bors si cu perisoare de pui

COSTEO 1

15.04.2013, 11:12

Bunaciune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de mazare cu piept de pui