Bors de pasare

de iry-gabriela in Ciorbe, 8 Feb 2012 | 5524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui mititel,
  • o ceapa,
  • un morcov,
  • un ardei gras verde,
  • marar ,
  • patrunjel si leustean uscat,
  • 2 linguri bulion,
  • un plic bors magic,
  • un cuib mic de fidea,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pasare:

Puiul se taie bucati, se spala si se pune la fiert cu apa si un praf de sare. Cand a inceput sa fiarba carnea se spumeaza si se adauga ceapa, morcovul si ardeiul verde, care au fost curatate, spalate si taiate cubulete.   

Dupa ce au fiert legumele impreuna cu carnea am adaugat bulionul, marar si patrunjel uscat. Dupa 10 minute am adaugat leusteanul uscat, fideaua si plicul de bors magic, care le-am lasat sa fiarba 5 minute.   

Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.  

Pofta buna la bors de pasare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

madi_marin 1

09.02.2012, 19:47

cu mamaliga n-am mancat ciorba pana acum, dar cred ca e bun....

MIUTA 1

10.02.2012, 11:17

Foarte bun,imi place vreau si eu

iry-gabriela 1

10.02.2012, 16:20

madi ,incearca borsul cald si mamaliga rece....super mananci si nu te mai opresti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors calugaresc de cartofi